۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۷
۸ خوراکی که در سفر به مسکو نباید از دست داد | با غذاهای سنتی روسیه آشنا شوید

روسیه با ممنوعیت واردات مواد اصلی از اتحادیه اروپا، به تولید محصولات محلی و بازسازی غذاهای سنتی رو آورده است. رستوران‌های شهر بسیار متنوع هستند و می‌توانید غذاهای شوروی، موسسات مجلل پر زرق و برق، رستوران‌های خانوادگی مختلف را در شهر پیدا کنید. اگر آماده امتحان نمونه‌های آشپزی سنتی هستید، در اینجا بهترین گزینه‌هایی که باید در مسکو امتحان کنید را خواهید یافت.

پلمنتی

دامپلینگ در سراسر اروپای شرقی محبوب است، اما آنچه که روش پخت روسیه را از همه جدا می‌کند، شکل نیم دایره‌ای و نازک بودن خمیر است. پلمنتی با گوشت چرخ شده، پیاز و سبزیجات، کره، خامه ترش، سس گوجه فرنگی یا سرکه، با توجه به نوع رستوران، پر می‌شود. اهالی مسکو تمایل دارند که دامپلینگ خود را در فریزر نگهداری کنند و آنها را به عنوان یک وعده غذای سریع و در زمان مورد نظر صرف کنند.

بورشت سبک مسکو

خیلی بیشتر از چغندر در این سوپ روسی وجود دارد. غذای مورد علاقه اسلاوها، در سراسر اروپای شرقی گسترش یافته است. هنگامی که در مسکو هستید و می‌خواهید این سوپ را امتحان کنید، باید انتظار داشته باشید که قطعات گوشت گاو، گوشت خوک و قطعات سوسیس وینی در ظرف خود ببینید.

بلینی

این پنکیک‌های روسی سنتی مشابه نان فطیر نازک هستند. آنها از گندم یا گندم سیاه تهیه شده و شیرین یا با طعم دهنده همراه مواد افزودنی مانند مربا، خامه ترش، کره و خاویار سرو می‌شود. آنها به شکل مثلث، مربع و یا به سادگی رول هستند.

پونچیکی

دونات‌های مسکو گرد هستند و می توانند از هر ماده شیرینی پر شوند اما همیشه داغ و با پودر شکر سرو می‌شوند. این مدل برای بسیاری از روس‌ها نوستالژیک است.

کاشا

فرنی صبحانه به طور سنتی از آرد گندم سیاه با آب یا شیر و با چاشنی کره تهیه می‌شود. اغلب با پیاز سرخ شده و یا با شکر و شیر سرو می شود.

شیی

سوپ کلم از قرن ۹ به بعد بخش بزرگی از فرهنگ روسی است، معمولا در فصل تابستان از آن لذت می‌برند. این خوراک را می‌توان با روش‌های متنوعی تهیه کرد: با گوشت و یا بدون گوشت، با ماهی و سبزیجات کبابی.

پیروژکی

این نان‌های پخته شده یا سرخ شده معمولا با گوشت گاو پر می‌شوند اما با مواد دیگر هم تهیه می‌شوند، مانند ماهی قزل آلا، سیب زمینی پخت شده، قارچ، پیاز و تخم مرغ و یا کلم. نوع شیرین آن شامل میوه، مربا، یا پنیر است.

پاستیلا

در زمان‌های گذشته خوراکی گران قیمتی بوده است، این دسر سنتی به قرن ۱۶ بر میگردد و از پوره پخته میوه، سفیده تخم مرغ، شکر یا عسل تهیه می‌شود. در همه رنگ و طعم‌های میوه موجود است.

منبع: worldoffoodanddrink

کد خبر 247430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =