• چه چیزی برای تقویت سیستم ایمنی بدن بخوریم ؟

    چه چیزی برای تقویت سیستم ایمنی بدن بخوریم ؟

    مردم پس از شیوع کرونا، درست یا غلط به دنبال تقویت سیستم ایمنی بدن خود هستند، تا از ابتلا به کرونا در امان باشند.

  • توصیه‌ متخصصان تغذیه برای وعده‌های غذایی سالم در طول قرنطینه

    توصیه‌ متخصصان تغذیه برای وعده‌های غذایی سالم در طول قرنطینه

    همانطور که ویروس جدید کرونا در گسترش است، احتمال قرنطینه شدن برخی مناطق آسیب دیده وجود دارد که اصلا خبر خوشایندی نیست. به گفته یک متخصص تغذیه، حتی اگر در خانه قرنطینه شده‌اید مجبور نیستید سوپ و برنج میل کنید.

  • آیا غذا می‌تواند عامل انتقال کرونا باشد؟

    آیا غذا می‌تواند عامل انتقال کرونا باشد؟

    سازمان بهداشت غذای اروپا از نزدیک در مورد وضعیت شیوع بیماری کروناویروس (COVID-19) که تعداد زیادی از کشورهای جهان را تحت تأثیر قرار داده است ، نظارت می کند. در حال حاضر هیچ مدرکی مبنی اینکه مواد غذایی عامل انتقال ویروس هستند وجود ندارد.

  • 4 باور غذایی اشتباه درباره کرونا | از خوردن سوپ خفاش تا نخوردن گوشت

    4 باور غذایی اشتباه درباره کرونا | از خوردن سوپ خفاش تا نخوردن گوشت

    همزمان با شیوع کرونا، تفکرات غلطی در جوامع مختلف پخش شده است که به بایدها و نبایدهای خوراکی پرداخته‌اند. تعدادی از این باورهای اشتباه را بخوانید.

  • معرفی برخی از مجلل‌ترین رستوران‌های جهان | نگاهی به چند رستوران لاکچری

    معرفی برخی از مجلل‌ترین رستوران‌های جهان | نگاهی به چند رستوران لاکچری

    اگر شما یک علاقه‌مند و دوستدار غذا هستید باید یک جیب پر از پول به همراه یک لیست از بهترین و گران قیمت‌ترین رستوران‌ها به همراه خود داشته باشید. در اینجا به معرفی برخی از این رستوران‌های مجلل می‌پردازیم:

  • ۱۰ ماده‌ غذایی که مردم ۱۰۰ سال پیش از آن متنفر بودند

    ۱۰ ماده‌ غذایی که مردم ۱۰۰ سال پیش از آن متنفر بودند

    ۱۰ مواد عذایی‎ را که بسیاری از مردم ۱۰۰ سال پیش، لب به آن نمی‌زدند ولی در حال حاضر به راحتی ما آنها را می‌خوریم را، در این متن می‌خوانید. به نظر شما ۱۰ ماده غذایی که ما در حال حاضر به آنها لب نمی‌زنیم ولی در ۱۰۰ سال آینده خیلی معمول می‌شود، چیست؟

  • ۷ ویژگی جذاب کافه بازی چیست؟

    ۷ ویژگی جذاب کافه بازی چیست؟

    کافه‌ها حالا به پاتوق‌های تفریحی جوان‌ها تبدیل شده‌اند. بارها از زبان یکدیگر شنیده‌ایم که جوانان تفریحی ندارند؛ اما این روزها از بولینگ و کارتینگ تا اتاق فرار و کافه‌بازی، راه‌های ساده‌ای برای تفریح هستند که می‌توانیم از آن‌ها استفاده کنیم.

  • مهاجرت برای نشنیدن صدای ملچ ملوچ+عکس

    مهاجرت برای نشنیدن صدای ملچ ملوچ+عکس

    آیا تا به حال واژه میسوفونیا یا صدا گریزی گزینشی یا صداگریزی را شنیده اید؟ حتی اگر این ها را تا به حال هم نشنیده باشید، لا اقل با یکی از مبتلایان به آن برخورد داشته اید. صدا گریزی یک اختلال عصبی است که منجر به واکنش های شدید و عجیب در مواجهه با ساده ترین اصواتی می شود که مبتلایان می شنوند. صدای جویدن غذا یا همان «ملچ ملوچ» یکی از معروف ترین این صداهاست. یک مرد آمریکایی به نام «درول مرفی» به خاطر صدای ملچ ملوچ خانواده اش در هنگام خوردن غذا آنها را ترک کرده و به مکانی دور مهاجرت کرده است.

  • ماجرای افسانه شاه‌ ماران و آش دانه کولانه کرمانشاه

    ماجرای افسانه شاه‌ ماران و آش دانه کولانه کرمانشاه

    آش دانه کولانه یکی از غذاهای سنتی کرمانشاه است که برای اولین رویش دندان کودکان یا در فصل سرد سال برای تقویت بدن و جلوگیری از سرماخوردگی پخته می‌شود.

  • بهترین رستوران های مشهد که باید از آن ها دیدن کنید

    بهترین رستوران های مشهد که باید از آن ها دیدن کنید

    سفر به مشهد مقدس جنبه‌های متنوعی دارد. غیر از زیارت بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) تفریحات متنوعی در این شهر وجود دارد که باعث می‌شود سفرتان از جنبه‌های مختلف، سفری به یادماندنی و جذاب باشد.

  •  مقاصدی جذاب برای دوستداران غذا | تازه، خوشمزه و هنرمندانه

     مقاصدی جذاب برای دوستداران غذا | تازه، خوشمزه و هنرمندانه

    ‌هنگام مسافرت، زندگی و یا تحصیل در خارج از کشور، غوطه ور شدن در فرهنگ کشور جدید، بخشی اساسی از تجربه سفر و زندگی است. هنگام بررسی و کاوش یک سرزمین جدید، تاریخ و مردم و آداب و رسوم آنان با یکدیگر تلفیق شده و علایق جدیدی به وجود می آورد و از آنجا که غذا بخش مهمی از این سلایق و زندگی ما است، جای تعجبی نیست که بیشترین چیزی که در مورد یک شهر و کشور می‌آموزیم خوراک‌های لذیذ آن مرز و بوم است.

  • طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی یکی از قدیمی ترین غذاهای محلی گیلان 

    طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی یکی از قدیمی ترین غذاهای محلی گیلان 

    باقلا قاتق از جمله غذاهای خوشمزه شمالی است که اهالی گیلان در پخت آن تبحر دارند. یک خورش خوشمزه و مقوی که با کمترین و ساده‌ترین مواد پخته می‌شود و بسیار مقوی و سیر کننده است. به نظر می‌رسد میل کردن غذاهایی مثل باقلا قاتق برای افطار یا سحر ماه رمضان به خاطر میزان فراوان فیبر و پروتئین ساعات بیشتری شما را سیر و پر انرژی نگه دارد.